fbpx

什麼是ISO

什麼是 ISO?

ISO 全名是 International organisation for standardization, ISO源自希臘文ISOS,表示EQUAL。中文名稱是”國際標準化組織” ISO成立於1946 , 總部位於日內瓦。

ISO 由165個國家及地區代表組成, 多年來ISO已制定超過二萬多個標準主要在科技及制造方面。ISO是世界上最大的制定標準的組織

並不是所有ISO 標準可以做管理系統認證, 大約二十多個認證可以認證之用。

不同國家亦自己制定的標準 : GBT(中國 )BS(英國)(EN) 歐盟 , (DIN) 德國,及(JIS)日本 。

International Organization for Standardization

一般誤解

ISO 不是發證書機構, 而是標準開組識。頒發ISO證書由認證機構 certification Body負責

ISO 沒ISO證書資料,不能給你核對證書的真實性及過期與否,需要向頒發證書的機構查詢。

ISO 標準制定標準的目的不是用來認證用。 認證係自願的。

立即 致電 ISO 顧問 電話 23664622

Leave a Replay

About Gabriel Consulatnt

Over 20 Years in ISO Certification Consulting industry. Many stories I heard from client, auditors and friends

Recent Posts

Follow Us

Get Quote Now

Office Hour: 9:00- 18:00

Tel : 2366 4622

 Email : info@gabriel.hk

Thanks for your information.
Your submission is successful.

We will contact you within 24 hours or next working day.

If you want to contact our consultant,  welcome to click button for appointment. 

ISO 9001 Certification Hong Kong