ISO 27001 是資訊保護和安全的國際標準。 它提供了創建安全系統所必需的框架。 該資訊安全管理系統將提供一種系統的方法,以識別和應對組織信息所面臨的全部潛在風險。
ISO 270001

資訊保安是一個熱門話題

在資訊技術時代,信息不僅變得易於獲取,而且非常“妥協”。這尤其適用於機密信息。如今,當幾乎所有的業務(從製造組織到銀行)都通過專門的信息系統執行時,信息安全就變得非常重要。在激烈的競爭中,信息安全是必要的,因為存在來自各種來源的威脅。這些來源可能是內部的,外部的和偶然的,並且越來越多的威脅來自濫用新的強大技術。

許多公司開始意識到信息安全的重要性。此外,它們加強了內部安全性和對供應商表現的控制。他們聘請外部方來審核供應商安全控制的有效性,或要求供應商填寫第三方資訊保安調查表以進行自我評估。這些公司可能會要求供應商提供SOC II類審核報告或ISO 27001認證。供應商將考慮獲得ISO 27001認證作為流行的解決方案之一。 ISO 27001證書可幫助供應商說明更多。

什麼是 ISO 27001

ISO 27001是信息保護和安全的國際標準。它提供了創建資訊保安系統所必需的框架。該資訊保安管理系統將提供一種系統的方法,以識別和應對公司資訊保安所面臨的全部潛在風險。

ISO 27001附件A顯示了14個領域的安全控制管理,例如:資訊保安策略,資訊保安組織,源控制和分類,人員安全,材料和環境安全,運營管理和通信,控制訪問,開發和維護各種系統以及管理業務連續性。

分享在 facebook
分享在 whatsapp
分享在 linkedin
分享在 twitter

Leave a Replay

About Me

Over 17 Year in ISO Certification Consulting industry. Many stories I heard from client, auditors and friends

Recent Posts

Follow Us

Cover_ISO9001_2015_Checklist

ISO 9001 : 2015 Checklist

This checklist gives you a tool to check the readiness of ISO 9001 Certification. This checklist addresses some key high-level requirements of ISO 9001:2015 but not all details of ISO 9001 standard.

On completion you can send the results back for analysis at info@gabriel.hk.

Don’t forget to check your junk mail if you don’t receive an email in your inbox

Get Quote Now

Office Hour: 9:00- 18:00

Tel : 2366 4622

 Email : info@gabriel.hk

Thanks for your information.
Your submission is successful.

We will contact you within 24 hours or next working day.

If you want to contact our consultant,  welcome to click button for appointment.